Imobiliare Particulari Ultimele Oferte Imobiliare Aparatii in Presa Contact Administrare
Imobiliare Adauga Anunt
Vanzari vile, particular vand vila Brasov - Codlea  6794 Promovari Imobiliare fara comision oferite de Particulari
ID oferta

Vanzari vile, particular vand vila Brasov - Codlea

Proprietar vand in Codlea casa stil conac brancovenesc cu 6 camere. An de constructie (aproximativ) 1950. Casa are structura solida din caramida cu pereti de 60 cm, instalatii (sanitare si electrice) noi, incalzire centrala cu gaz, parchet clasic (masiv) din stejar, scara si balustrada din stejar masiv; are gresia originala in dinning si pe terasa. Usa de la intrare este din stejar cu ornamentele originale. Are multe nise (spatii de depozitare). Intrarea in pivnita este din casa (hol). In pivnita are sifon in pardoseala, chiuveta cu apa curenta. Dispune de apa curenta in curte la robinet si sistem de canalizare pentru apa pluviala. * La parter: 3 camere, bucatarie, camara, toaleta de serviciu, hol, * La etaj: 2 dormitoare, baie, dresing, toaleta de serviciu, hol spatios. * La mansarda: 1 camera, hol, toaleta de serviciu, * Pivnita uscata cu 4 incaperi. * Amprenta la sol 100 mp * Suprafata construita 200 mp * Teren 740 mp. * Zona Plus, Penny, Primaria Codlea * Acces auto lejer Casa este situata la cca 10 m de la strada in interiorul curtii. In aceasta zona a curtii sunt pomi fructiferi:cires amar, visin. Se elibereaza in termen de 30 de zile, are cadastru si intabulare, accept credit, se poate viziona oricand cu un telefon in prealabil.
PRIORITATE OFERTA: Normal !
Categorie
Vanzari Case Vile
Subcategorie
Vanzari Case Locuibile
ID Anunt
11165
Locatie
Brasov
Pret
143.000 EURO Pret Final
Telefon
0727815805
DETALII PRINCIPALE
Tip Imobil
Vila stil brancovenesc
Confort
I
Compartimentare
Decomandata
Structura/Etaj
P+1
Numar Camere
6
Numar Bai
4
Numar Balcoane
1
Dressinguri
1
Orientare
Sud
Vedere
Mixta
Suprafata
220 mp
Amprenta
100 mp
Curte
740 mp
Deschidere
25 ml
An Constructie
aproximativ 1950
Material
Caramida
Acoperis
Tigla

DATE PROPRIETAR
Numele
Maria
Prenumele
Szabo
Telefon
0727815805


 
ACEASTA OFERTA A FOST VIZITATA DE:
Numar vizitatori
5390
FINISAJE DOTARI ANEXE UTILITATI

DESCRIERE ZONA
Vila se afla pe DN1, in zona Primariei Codlea, cu acces facil la magazinele Plus si Penny si Exotic. Statia de microbus catre si dinspre Brasov se afla la 10 m. Exista in zona scoala primara si liceu, dispensar medical si centru de cabinete medicale cu diferite specializari.


Militari
Cautare avansata     Imobiliare Particulari     Creaza cont     Cautari oferte     Links Banners     Termeni si Conditii


Vanzari vile, particular vand vila Brasov - Codlea

 

2007 © Imobiliare-Particulari.ro Toate drepturile rezervate!